About us Advices Gallery Clients Prices


В забързаното ежедневие, всяка една промяна открива нови възможности за реализация, развитие пред всеки един от нас.
Удобен случай да осъществим нови познанства, да се срещнем с нови хора. Нанасянето в нов дом или преместването в друго жилище ни дава възможност да променим много неща от нашия живот, който дълго сме имали.
Подреждането на мебелите и вещите, изхвърлянето на ненужните от тях, ще създаде една нова по-комфортна среда. Ние от „Атлас” знаем, че за Вас е важно старателното отношение към вашите вещи,
както и приличната цена.
Затова, ние Ви предлагаме няколко варианта на преместване, които биха устроили всеки новодомец.


1. Икономично преместване


Включва преместването на цялото имущество, транспортирането му, подреждането му по стаи, опаковане при транспорт, доставка на опаковъчни материали, ако е нужно.


2. Стандартно пренасяне


Преместване на цялото имущество, транспортирането му, подреждането му по стаи, монтаж и демонтаж на мебелите, опаковане при транспорт, при нужда доставка на опаковъчни материали и опаковка на чупливите елементи и техника.


3. VIP пренасяне


старателно опаковане на всички вещи. За целта се използват специални опаковки: кашони за запазване на бутилки (скъпи колекции вина), кашони тип гардероби (за запазване състоянието на костюми и други бутикови дрехи), специални тикса, стреч-фолио и еър пласт. VIP пренасянето включва още демонтаж, монтаж и опаковане на мебели.
Транспортиране на имуществото. Допълнително опаковане на мебелите в транспортното средство.
При необходимост разопаковане и подреждане на всички вещи на място.


Независимо от избраното от вас пренасяне, фирма „Атлас” гарантира едно сигурно и гладко пренасяне в удобно за Вас време. Надяваме се, че заедно ще поставим едно успешно начало в по-новия Ви дом.© 2009 ATLAS. Всички права запазени.

ЗА НАС | СЪВЕТИ | ГАЛЕРИЯ | КЛИЕНТИ | ЦЕНИ