About us Advices Gallery Clients Prices

За ваше удобство предлагаме още няколко полезни услуги в помощ на преместването.

1. Водопроводни услуги

При преместване на домакински електроуреди (бойлери, миялни машини, перални машини), често се налага инсталиране на нови връзки към водопроводната система. Ние разполагаме със специалист, който ще монтира и демонтира вашите уреди в рамките на пренасянето.

2. Дърводелски услуги

Често пъти при пренасяне на вашия офис или дом, коренно е променена обстановката и разпределението на помещенията. Това поражда у Вас идеи за преправяне на части от мебели, което ги прави по лесно-използваеми. Нашият дърводелец, може да улесни употребата на вашите мебели, както и да укрепи и подсили по-старите от тях.

3. Почистване

Нуждата от завършен вид на пренасянето ни кара да Ви предложим и още една услуга – почистване. След и по време на пренасянето се откриват много от недостъпните в ежедневието места за почистване. Много често мръсни и захабени мебели и техника се подреждат в нови или осветени помещения. Ние разполагаме с нужната техника и екип за цялостното почистване на вашия дом или офис. За ваше улеснение предлагаме комплексна услуга от преместване и почистване.

С изброените дотук комплексни услуги “Атлас” се стреми да постигне максимално
улеснение за своите клиенти.

© 2009 ATLAS. Всички права запазени.

ЗА НАС | СЪВЕТИ | ГАЛЕРИЯ | КЛИЕНТИ | ЦЕНИ